ATB ve AYSO ‘Profesyonel yönetim becerileri eğitimi' düzenliyor

ATB ve AYSO ‘Profesyonel yönetim becerileri eğitimi' düzenliyor

Aydın Ticaret Borsası (ATB) ve Aydın Sanayi Odası (AYSO) işbirliği ile ‘Profesyonel Yönetim Becerileri Eğitimi’ gerçekleşecek.

31 Mart 2015 Salı günü Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Sanayi Odası işbirliği ile 09.00-17.00 saatleri arasında Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonunda Profesyonel Yönetim Becerileri Eğitimi gerçekleşecek.
Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Yunus Şahin, yaptıkları açıklamada; “Günümüzde yöneticiler için tükenmeden ve tüketmeden yönetim, artık önemli bir yönetsel yetkinlik; hatta bir sanattır. Bu eğitim programıyla, yöneticilere ve gelecekte yöneticilik rolü üstlenmesi düşünülen kişilere yönetim becerileri konusunda farkındalık kazandırmak amaçlanmaktadır. Borsa ve Sanayi Odası işbirlikleri, üyelerimiz ve Aydın çıkarları doğrultusunda devem edecektir” dediler.
İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kurumsal İletişim Danışman ve Eğitmeni Özlem Yurdanur Özgenç tarafından verilecek eğitim içeriği iki bölünden oluşmaktadır. Birinci Bölüm de “Bilimlerin En Yenisi - Sanatların En Eskisi Yönetim Başlığı” altında; Yönetim kavramı ve Yönetici algısı, Yöneticiliği kolaylaştıran kişilik özellikleri, Sorun çözme becerileri, açık kapı politikası konuları - İkinci bölümde Yönetim Fonksiyonları” başlığı altında; Planlama ve koordinasyon, Farklılıkların Yönetimi, Geçişkenlik Teorisi, Yönetimde etkin geribildirim ve ilişki yönetimi, Yönetimde Delegasyon (Yetki Devri),Süreç odaklı ve sonuç odaklı yönetim, Performans Yönetimi, Yönetişim, Yönetimde tüm tarafların kazanacağı ortamlar yaratmak (kazan-kazan stratejisi),Katılımı desteklemek ve yönetimsel demokrasi, Çalışanlara cesaret vermek konularına değinilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.