ATÇA'YA YÜKSEK OKUL

ATÇA'YA YÜKSEK OKUL

ATÇA'YA YAPILACAK OLAN YÜKSEK OKUL İÇİN PANKARTLI DESTEK ÇAĞRISI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile Atça Belediyesi arasında imzalanan protokol sonrası Atça'ya yapılacak olan yüksek okul için Atça belediyesi şehrin muhtelif yerlerine pankart asarak halktan destek istedi.
Beldeye yapılacak olan yüksek okul binasının 1 Kasım'da temeli atılacağını belirten Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, beldelerinde yapılacak olan okulun 1.5 milyon YTL'ye mal olacağını belirterek vatandaşlardan yardım istedi. Şuanda beldelerinde ADÜ Sultanhisar Meslek Yüksek Okulunda okuyan öğrencilerin barındığı 300 öğrenci kapasiteli bir yurdun bulunduğunu dikkat Çeken Yıldırımkaya, "Beldemize yapılacak olan yüksek okul ile şehrimizde yaşayan öğrenci sayısı yaklaşık bine ulaşacak. Beldemizde üniversitenin bulunması sorunlarımızın çözümünde ve yeni projeler geliştirmede bizlere avantaj sağlayacaktır. Üniversite'nin çiftçisinden sanayicisine herkese faydası dokunacağına ümit ediyorum. Bu nedenle bütün vatandaşlarımıza yüksekokul inşaatı için bizlere destek olmalarını bekliyorum" diyerek vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.
Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya beldenin çeşitli yerlerine astırdığı pankartlarla, bir yandan vatandaşlara Atça'ya yüksekokul yapılacağını müjdelerken, diğer yandan yüksekokulun tamamlanması için vatandaşlardan yardım beklediklerini duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.