Atilla Koç partiye yeni katılan isimleri uyardı

Atilla Koç partiye yeni katılan isimleri uyardı

KOÇ, “SÖZÜNDE DURACAK VE BU YOLDA ÇALIŞACAK ADAM GİBİ ADAMLARA İHTİYACIMIZ VAR”

Gerçek Gazetesi
Adalet ve Kalkınma Partisinin (AK Parti) Aydın merkez ve bazı ilçelerinde düzenlediği katılım törenlerine katılmak üzere seçim bölgesine gelen eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlere iyi hazırlanmak zorunda olduklarını belirtti. Koç, Başbakandan köydeki parti temsilcisine kadar hepimiz aynı düşünce ile ülkemizin memnuniyeti için çalışmalıyız dedi.
Son yapılan kamuoyu yoklamalarında AK Partinin oylarını yüzde 52ler seviyesine taşıdığını açıklayan Atilla Koç, bu durumun daha da ileriye gitme imkan ve ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. AK Partinin bu başarısında daha 16 yaşında politikaya başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın tavsiye ve emirlerinin büyük katkısı olduğunu savunan Koç, yeni katılımlar ile partisinin daha da güçlendiğini ifade etti. Türkiyeyi daha güzel yarınlara götürmek için AK Partinin dürüst ve çalışkan kişilere ihtiyacı olduğunu belirten Koç, Sözünde duracak ve bu yolda çalışacak adam gibi adamlara ihtiyacımız var. Günah insanlar içindir ancak yalan adamlığı bozar. Eğer kendinize söz verdiyseniz ve sözünüzün eriyseniz daha güzel bir Türkiye için, doğusundan batısına tek millet, tek bayrak ve tek vatan için, fakiriyle zengini arasındaki uçurumun büyük olmadığı bir ülke için birlikte çalışalım. Bu en üstteki başbakanından köydeki temsilcisine kadar böyle olmalı diye konuştu.
Konuşmasında muhalefete yüklenen Atilla Koç, seçim dönemi öncesinden beri muhalefet partilerinin aleyhlerinde yalan ve iftiralar ürettiğini kaydetti. Muhalefetin yalanlarının daha yatsıya varmadan ikindi de söndüğüne değinen Koç konuşmasında, Bize bir şey yapamaz diyenlerin yalanları Kandil Dağında söndü. Yalan ve iftiralarının cezalarını çekecekleri için üzülüyorum. Bu durumda bir de suçluyuz. Çünkü kendimizi onlara anlatamamışız. Bunun için yerel seçimler öncesinde ülkemizi memnun etmek ve kendimiz memnun olmak için yurt genelinde çalışmalar yapmalıyız ifadelerini kullandı.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.