ATLETİZM ATAĞI

ATLETİZM ATAĞI

AYDIN BELEDİYESPOR’DAN ATLETİZM ATAĞI

- BAŞKAN ÇERÇİOĞLU BELEDİYESPOR BÜNYESİNE ATLETİZM BRANŞINI FAALİYETE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR
Gerçek Gazetesi
Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için Aydın Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana Aydın Belediyespor Kulübü"ne bütün spor branşlarını kazandırmak için uğraş veren Başkan Çerçioğlu şimdi de atletizm branşını kulübe kazandırmak için çalışmalara başladı.
Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Yurdadön ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Ramazan Kutlu Aydın Belediyesi"ni ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu, misafirlerini makam odasında ağırlarken Aydın Belediyespor bünyesine atletizm sporunu faaliyete geçirmek için görüş alışverişinde bulundu.
Aydın"ı spor kenti yapmak, gençleri sevdikleri spor dalına yönlendirmek için çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini belirten Başkan Çerçioğlu, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için onları spora yönlendirmemiz gerekiyor. Biz de Aydın Belediyespor bünyesinde tüm spor dallarında faaliyet vermek için çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Bünyemize tüm spor dallarını katarsak gençlerimizi spora yönlendirmiş oluruz. Sporla uğraşan gençler de kötü alışkanlıklardan uzak durmuş olur” şeklinde konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.