ATMA ERİM DİN KARDEŞİYİZ; 25 BİN ÇALIŞAN YALANI GÜLDÜRDÜ

ATMA ERİM DİN KARDEŞİYİZ; 25 BİN ÇALIŞAN YALANI GÜLDÜRDÜ

Akıl almaz açıklamalarıyla bir anda Aydın gündemine oturan Erim," Atma Erim, hepimiz din kardeşiyiz" dedirtti.

 

Toplam 3 Bin 800 kişinin çalıştığı Aydın Büyükşehir Belediyesinde 25 Bin kişinin çalıştığını söyleyen ve 2 Bin kişinin de işe gitmeden maaş aldığı saçmalığıyla gündem yaratmaya çalışırken gündem olan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim yalanıyla başbaşa kaldı.
Akıl almaz açıklamalarıyla bir anda Aydın gündemine oturan Erim," Atma Erim, hepimiz din kardeşiyiz" dedirtti.

YALANINA İŞÇİLERİ BAKANLIĞINI DA DAHİL ETTİ
Asılsız iddiasına İçişleri Bakanlığı müfettişlerini de karıştırmaya çalışan Erim, hayal gücüyle pes dedirtti ve gülünç duruma düştü. Saçma sapan açıklamalarıyla alay konusu olan Erim, müfettişlerin iki aydır bu konuda inceleme yaptığını iddia eden Erim, daha yeni açıklanan Sayıştay raporundan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi için düzenlenen olumlu görüşlerden habersiz olduğu anlaşıldı.
Milletvekilliği dokunulmazlığına güvenerek Aydın Büyükşehir Belediyesi yönetimine  iftira atan Erim'in yaklaşımı Aydın halkı tarafından tepki çekti.

AK PARTİ İLE CHP'Yİ KARIŞTIRMIŞ
Vekil Erim'in bahsettiği suçlamaların birebir aynısının AK Partili belediyelerde yaşandığı biliniyor. Son yapılan 2019 yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara'nın CHP'ye geçmesiyle bankomat çalışanlar olduğu görülmüştü. 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu özellikte binlerce çalışanın ismini basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmıştı. Belediyede çaycı adı altında çalışıyor gösterilip, 10 Bin TL. maaş alanlar olduğu belgelenmişti.
Aynı şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da işe gelmeyen bankomat çalışanları tespit ettiklerini açıklamıştı.
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu bu özellikteki binlerce kişinin işine son vermişti.

ERİM'İN ÖZÜR DİLEMESİ İSTENİYOR
AK Partili belediyelerde işe gitmeden maaş aldıkları tespit edilen bankamatik çalışanları konusunda tek kelime etmeyen Erim'in iftiracı açıklamaları nedeniyle özür dilemesi gerektiğini belirten vatandaşlar, "31 Mart seçimlerinde belediyeler CHP yönetimine geçince yapılan incelemelerde görüldü ki,  Bekir Kuvvet Erim'in dediği durumlar yalanmış. Erim aynaya bakarsa, işe gitmeden maaş alma rezaletinin kendi partisinde yaşandığını bir kez daha görebilir. Aydın Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Özlem Çerçioğlu'na atmaya çalıştığı çamur ellerine yapılmış vaziyette. Büyükşehir Belediyesinde kaç kişinin çalıştığı konusunda da bilgi sahibi olmadığı anlaşılan Erim'in 2 Bin kişinin işe gitmeden maaş aldığı yalanı nedeniyle özür dilemesi gerekiyor" şeklinde tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.