AYBA ve uygulamaları takdire şayandır

AYBA ve uygulamaları takdire şayandır

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Özcan,"Sosyal belediyeciliğin okulu haline gelmiş AYBA ve uygulamaları takdire şayandır" ifadelerini kullandı.

AYBA ve çalışmaları hakkında yazılı basın açıklaması yapan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan,"Hepimizi ciddi şekilde tehdit eden ve tüm dünyanın çaresini bulmak konusunda ciddi çaba sarf ettiği pandemi krizi ile karşı karşıyayız.

Çıkışı ve yayılması konusunda henüz üstünde bilim camiasının ittifak edemediği Covit-19 virüsü tüm dünyayı her yönden tehdit ediyor. Bilim adamlarının mutabakat yaptığı tek bir husus var o da bu virüse yakalanmamak adına alınacak önlemlerin uygulanması. Bunlar kısaca asgari hijyen kurallarına uyma, sosyal mesafenin korunması ve topluluk olarak bulunmama halleri vb...

Ülkemizde maalesef virüs olgusundan nasibini almaktadır. Özellikle küreselleşen dünyanın şartları göz önünde bulundurulduğunda, virüs ilk çıkış yerinden ülkemize sirayet etmiş durumda. Tam bu noktada üzülerek ifade etmemiz gereken merkezi iktidarın bu konuda elinde bir eylem planının bulunmamasıdır.

Partimiz bu hususta gereken ikaz ve tavsiyelerini ulusal basın ile paylaştığı eylem planı sizlerin malumudur." dedi.

Özcan yazılı basın açıklamasına şöyle devam etti:

Aydın Büyük Şehir Belediyemiz Sayın Başkanımız  Özlem Çerçioğlu bir kadın ve bir anne olmasını halk olarak şefkatle hissediyoruz. Tüm ilimiz sathında kamusal alanlar ile sokak, caddelerin, halkımıza ait her yerin hijyenik hale getirilmesi başta olmak üzere belediye hizmetlerinin hızlıca yerine getirilmesi ve altmış beş yaş üstü yurttaşların, riskli yaş gruplarının gözetilmesi, kontrolü ile ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında canla başla çalışmaktadır. Sosyal belediyeciliğin okulu haline gelmiş AYBA ve uygulamaları takdire şayandır. AYBA ilçe sistemimiz çalışanlarına binlerce teşekkür ederim.

Merkezi hükümetin eylem planından çok önce tüm yurttaşların su paralarına ilişkin ödemelerin ertelenmesi ve toplu taşıma sisteminin sosyal mesafenin korunması adına sefer başına yolcu sayıların düşürülmesi dahil bir çok çalışmayı başarmış ve takip etmektedir.  AYBA sadece bugünlerde değil 11 yıldır yılın 365 günü halkımızın yardımına koşuyor.

Aydın Büyükşehir Belediyemiz yapmış olduğu çalışmalar tüm ülke gündeminde diğer belediyelere örnek oluyor.

Bazı Basın yayın organlarında çıkan yalan haberler halkınızın gözünden kaçmıyor. Vatandaşlarımıza evde kal çağrısını yineliyorum. Yalan haberler üzerinden algı yapamaya çalışanlara da Aydın Büyükşehir Belediyesini takipte KALIN diyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.