Aydın 1. Amatör Küme Söke Grubunda bol gollü hafta

Aydın 1. Amatör Küme Söke Grubunda bol gollü hafta

Aydın 1. Amatör Küme Söke Grubunda bol gollü hafta

Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Koçarlı deplasmanında Koçarlı Yeniköyspor"a konuk olan Söke Gençlikspor ikinci yarıda sergilediği atak futbol ile rakibini 6-1 yenerken, bir o kadarda gol kaçırdı.
Aydın 1. Amatör Ligi"nde mücadele eden Söke"nin sarı siyahlı ekibi askere giden Erhan, sakatlığı süren Salih ve izinli olan Akın"dan yoksun olarak gittikleri Koçarlı deplasmanından farklı galibiyetle dönerek yeni yıla mutlu girmenin sevincini yaşadılar.
Karşılaşmaya hızlı başlayan, Söke Gençlikspor karşılaşmanın 10. dakikasında M. Ali"nin golü ile 1-0 öne geçti. 14. Dakikada Kadir"in sağdan kullandığı köşe atışında top ağlarla buluştu 2-0. Golün şokunu erken atlatan ev sahibi ekip 26. dakikada Ramazan ile skoru 2-1"e taşırken, ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya atak başlayan Söke Gençlikspor rakibini kendi yarı alanına hapsederken 59. dakikada Harun altı pastan çektiği şutla skoru 3-1 yaptı, 68. dk. Mehmet Avcıoğlu, 73. dk. Kadir 82. dk. Ali Taybay maçın sonucunu belirleyen golleri attılar.
Kaleci Ali"nin dışında yaş ortalaması 18 olan genç bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini söyleyen kulüp Başkanı Remzi Paksoy; “Grubumuzda fizik gücü dezavantajı yaşamamıza rağmen amatör bir ruhla sahada mücadele eden gençlerimiz yüzümüzü güldürüyor” dedi.
“SÖKE GRUBUNDA
HAFTANIN
SONUÇLARI”
Söke Gençlikspor"un yer aldığı 1. Amatör Küme Söke Grubunda haftanın sonuçları şöyle; Sazlı Belediye-1 Germencik-0, Fay Denizspor:2 Ortaklar yeni Belediye:1, Koçarlı Belediyespor:3 Güzelçamlı Belediyespor:2, Yeniköyspor:1 Söke Gençlikspor:6.
“SAZLI BELEDİYE
LİDERLİĞİNİ
SÜRDÜRDܔ
Bir maç eksiği olan Sazlı Beledispor 28 puanla liderliği sürdürürken, Koçarlı Belediyespor 27 puanla ikinci, Söke Gençlikspor ise 21 puanla üçüncü durumda. Bir maç eksiği olan Akbük Belediyespor 18 puanla dördüncü durumdayken, Fay Denizspor 15, Güzelçamlıspor 12, Germencikspor 11, Yeniköyspor 7, Ortaklar yeni Belediyespor"un 3 puanı bulunuyor.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.