- AYDIN ADLİYESİ KARŞISINDAKİ AVUKATLAR CADDESİNDE

- AYDIN ADLİYESİ KARŞISINDAKİ AVUKATLAR CADDESİNDE

- AYDIN ADLİYESİ KARŞISINDAKİ AVUKATLAR CADDESİNDE İKİ BAYAN YÜZLERCE KİŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLANDI - POLİSE TESLİM OLAN ZANLININ SAKİN TAVIRLARI DİKKAT

- AYDIN ADLİYESİ KARŞISINDAKİ AVUKATLAR CADDESİNDE İKİ BAYAN
YÜZLERCE KİŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLANDI
- POLİSE TESLİM OLAN ZANLININ SAKİN TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ
Gerçek (haber)
Aydın'da dün öğle saatlerinde bir avukatın bürosundan çıkan iki bayan yüzlerce kişinin gözleri önünde bir kişi tarafından defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan iki bayan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay dün Aydın Adliyesi karşısında bulunan Avukatlar Caddesi'ndeki Portakal Pasajı önünde meydana geldi. Sevil B. ile bir süre önce dini nikahla evlenen Ahmet Y.'nin arası eşiyle bilinmeyen bir nedenle açıldı. Sevil B. ise bugün Ahmet Y. ile birlikteliğine son vermek için halasının kızı Aynur E. ile bir avukatın bürosuna gelip hukuki konuları danıştı.
Ahmet Y. ise, dini nikahlı eşi Sevil B. ve yanındaki Aynur E.'yi takip etti. Ahmet Y. hukuk bürosundan çıkan eşini ve eşinin halasının kızını defalarca bıçakladı.
Çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla iki yaralı kadın Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırıldı.
Bu sırada öğle yemeğinden dönen ve Aydın Valiliği'nde koruma görevlisi olan bir polis memuru olayı görüp zanlıyı elindeki bıçakla yakalayarak Efeler Polis Merkezi'ne teslim etti.
Olay sırasında kullandığı bıçakla kendisi de elinden yaralanan şüpheli Ahmet Y. daha sonra polis nezaretinde Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlının gayet soğukkanlı tavırları dikkat çekti.
İddiaya göre Aydın'da boyacılık yapan Ahmet Y.'nin Sevil B. ile dini nikahla yaşadıkları ve bir süre önce araları açıldığı için kavgalı oldukları öğrenildi.
Şüpheli Ahmet Y.'nin eşi Sevil B'yi ve aralarını bozduğu gerekçesiyle de Sevil'in halasının kızı Aynur E.'yi bıçakladığı iddia edildi.
Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.