Aydın ASKF’de Baki Aslantaş güven tazeledi

Aydın ASKF’de Baki Aslantaş güven tazeledi

Aydın ASKF’de yeniden güven tazeleyerek üç yıllık dönem için delegelerden onay alan ASKF Başkanı Baki Aslantaş, ”2009 yılından itibaren amatör sporcularımız sosyal güvenlik şemşiyesine kavuşacak” dedi.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

Genel kurulda eski Başkanlardan Mustafa Yılmaz’ın listesi ile yarışan Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş seçimi farklı kazandı. Aydın AYSO Salonu’nda yapılan ve  divan başkanlığını Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit’in yaptığı genel kurula  katılımın yüksek olması dikkat çekti.
Yapılan seçimlerde kongreye  katılan 382 delegenin 279’u Baki Aslantaş’a güven oyu verirken Mustafa Yılmaz’ın listesine 102 oy çıktı. Bir oy da geçersiz sayıldı.
Delegelere teşekkür eden Baki Aslantaş, “Seçim ve kongre geride kaldı, bizim listemize oy vermeyen arkadaşlarımız dahil hep birlikte kol kola Aydın’da amatör spor’a olan katkılarımızı daha ileriye taşıyacağız. Öncelikle amatör saha sıkıntısına çare bulmak zorundayız” dedi. Aslantaş ayrıca Aydın’da lisanslı 670 amatör sporcunun sosyal güvenceleri olmadığını dikkat çekerek, “2009 yılından itibaren olası sakatlanmalara  karşı bu sporcularımızın sosyal güvenlik şemsiyesi altına alınmaları için çalışmalar sürüyor” dedi.
Baki Aslantaş başkanlığındaki yeni Aydın ASKF yönetimi; Hasip Arıkan, Zeynel Akın, Levent Aydın Karaca, Mehmet Kıvanç, İbrahim Çavdar, Haluk Alıcık, Bülent Yeşil, Abdullah Kızılkaya, Recai Eriş, Ahmet Akşit, Erdinç Çeliksoy, Ali Sabay, Mehmet Üzüm ve Hüsnü Elbir’den oluşurken Ahmet Gökçetin, İlhan Erten ve Erdoğan Demirel Denetim Kurulu asil üyeliklerine seçildiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.