Aydın atletizmde İstanbul'u fethetti

Aydın atletizmde İstanbul'u fethetti

Aydın atletizmde İstanbul'u fethetti

Aydın’ı Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda temsil eden sporcular, bireysel ve takım halinde büyük bir başarıya imza attı.
İstanbul Halkalı Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Pisti’nde yapılan Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonası sona erdi. 18-19 Haziran tarihlerindeki organizasyon bugüne kadarki en geniş katılımlı yıldızlar şampiyonası oldu.
Şampiyonaya Aydın’ı temsilen katılan başarılı sporcularımızdan Soner Yalçınkaya yıldızlar 110m. engelli kategorisinde 14.63 sn.lik derecesiyle 29 sporcunun arasından Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Aynı kategoride yarışan sporcumuz Barış Denizleli ise 15.41 sn.lik derecesi ile Türkiye 4’üncülüğünü elde etti.
Soner Yalçınkaya almış olduğu dereceden dolayı Milli Takıma seçilerek 02 Temmuz 2016 tarihinde Sırbistan’da düzenlenecek Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
4x100M. BAYRAK YARIŞINDA AYDIN TAKIMI ŞAMPİYON
Yılmaz Berke Karataş, Erkut Uğuz, Hakkı Gemici ve Efe Kaysal’dan oluşan Aydın Takımı yıldızlar 4x100m. bayrak yarışında 45.14 sn. derecesiyle Türkiye Şampiyonu olarak büyük başarıya imza attılar.
Sporcularımızın antrenörleri Burak Uygun ve Süleyman Burdurlu elde edilen iki Türkiye Şampiyonluğundan dolayı gururlu olduklarını dile getirdiler. Burak Uygun “şampiyonaya katılan sporcu sayısının çok yüksek olmasına rağmen çok başarılı derecelerle ilimizi temsil ettik. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.