Aydın basını geleneksel sahur yemeğinde bir araya geldi

Aydın basını geleneksel sahur yemeğinde bir araya geldi

Aydın’da görev yapan gazeteciler geleneksel hale gelen sahur yemeği etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

 Birlikte hem sahur yapıp hem hasbıhal eden basın mensupları, 3 yıldır Ramazan ayında birer defa gerçekleştirdikleri sahur buluşmasının bu ramazanda Nazilli’de de yapmaya kararlaştırdılar.
Ramazan ayında geleneksel iftar sofraları devam ederken Aydın Aydın’da basın mensupları sadece basının katıldığı sahur buluşması düzenledi. Efeler ilçe merkezi Aytepe’de gerçekleştirilen sahur buluşmasına gazetecilerin katılımı yoğun olurken, basın mensupları güzel bir gece yaşadı.
Bu tür etkinliklerin meslektaşlar arasındaki dayanışma ve muhabbeti artırdığını belirten organizasyonun öncülerinden Ali Akkurt, “Bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz ve sadece gazetecilerin birlikte olduğu sahur buluşmasına katılım her geçen yıl artarak devam ediyor. Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği geleneksel hale getirdik. Bu geleneği devam ettirmek istiyoruz” diyerek katılan meslektaşlarına teşekkür etti.
İmsak vaktine kadar birlikte sahur yapıp muhabbet eden gazeteciler bu defa kendi etkinliklerinin fotoğrafını çekip kendilerini haber yaptılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.