Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısında Hüseyin Aksu Tesisleri’nin takası için Başkan Çerçioğlu’na yetki verildi.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısı Başkan Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında toplandı. Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, MHP’li; Kenan Tabak, Nedim Güraydın, Himmet Çondur, CHP’li; Salih Dinçer, Mutlu Öztürk, Kenan Tabak ve AK Partili meclis üyesi Ünal Sarıoğlu mazeret bildirerek toplantıya katılmadı.
’DESTEK VERMEYE HAZIRIZ’
Toplantının 5. maddesi olan ’Nazilli ilçesi, Bozyurt Mahallesi 484 parselde spor amaçlı 1/5000 ilave nazım imar planının görüşülmesi’ maddesi İmar Komisyonu’na havale edildi. Gündem maddesi üzerine açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, "Spor tesisleri vatandaşlarımız için önemlidir. Nazilli Belediyesi gibi diğer belediyelerimizde yer konusunu kendileri ayarladıkları takdirde biz de Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği vermeye hazırız" dedi.
HÜSEYİN AKSU İÇİN ÇERÇİOĞLU’NA YETKİ VERİLDİ
Meclis gündemindeki 9 maddenin görüşülmesinin ardından birimlerden gelen 15 ek gündem maddesi ile 3 adet önerge de gündeme alınarak oylandı. Gündem dışı ve kurumlardan gelen maddelerin de kabul edildiği meclis toplantısında 7. maddede yer alan Hüseyin Aksu Spor Tesisleri’nin takas ve trampasını yapmak üzere gerekli tüm çalışmaları yürütmek, protokol ve anlaşma yapmak üzere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yetki verilmesi görüşüldü. Meclis üyeleri, oy birliğiyle maddeyi kabul etti.
Toplantı sonunda 17 Ekim Cuma günü, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’ hakkında konuşan Çerçioğlu, "3 ay önce meclisimizde Aydın’da ilk defa yapılacak Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’nin düzenlenmesi için karar aldık. Bu çalışmaları, büyükşehir belediyesi olarak titizlikle götürdük ama bu şenlikte en büyük emeği olan kişiler belediye meclis üyeleridir. Özellikle komisyonumuz çok ciddi çalışmalar yaptı. Davetiyeler meclis üyelerimize ulaştırıldı. Tüm meclis üyelerimizi şenliğe bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci olağan toplantısı 16 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.