AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINA SÖKE AMİRİ GÜNHAN GETİRİLDİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINA SÖKE AMİRİ GÜNHAN GETİRİLDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevinde bir çok başarıya imza atan başkan Mehmet Serdar Adanır yaş haddi nedeniyle emekliliğe ayrıldı. Adanır’ın yerine Söke İtfaiye Amiri Taner Günhan atandı.

Aydın Belediyesi'nde 1979 yılında göreve başlayan ve çeşitli kademelerde görev yapan Serdar Adanır, bugün 20 yıldır görev yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından emekliye ayrılması ardından Vekaleten atanan daire başkanı Söke itfaiye amiri Taner Günhan oldu.


İtfaiye personeli tarafından hazırlanan sürpriz karşısında mutlu olduğunu ifade eden Adanır, "Bu kadar güzel insanlarla birlikte çalışmak insana gurur veriyor. Bugün itibari ile emekli oluyorum. Yıllardır omuz omuza yangından yangına koşarak mücadele ettiğimiz çalışma arkadaşlarımın her birinin bende özel bir yeri var. Bu sürprizleri de beni fazlasıyla mutlu etti. Bundan sonraki görevlerinde tüm itfaiye personeline başarılar diliyorum" diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı olarak görevini sürdüren Adanır, 65 yaşına bastığı gün itfaiyeye veda etti.

Adanır’ın yerine itfaiye daire başkanlık görevine başlayan Taner Günhan, “Ülke genelinde adından söz ettiren mesleğimizin duayeni bir kişi olan Mehmet Serdar Adanır başkanımdan bugün itibariyle görevi devraldım. Başkanlığımız son yıllarda özellikle orman yangınları ile yoğun bir şekilde mücadele ediyor. Ben de başkanımdan aldığım görevi en iyi şekilde yerine getireceğim” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.