AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİNE DESTEK

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİNE DESTEK

Aydın'da sosyal belediyeciliği tüm yönleriyle uygulayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da üreticiyi destekliyor.

GERÇEK GAZETESİ / DURMUŞ TUNA

Üreticilere destek olmak için satın alınan soğan ve patates ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılırken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu böylelikle hem üreticiyi desteklediklerini hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını ifade etti.

Aydınlı üreticiyi her fırsatta desteklemeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Bir tarafta üreticimiz ürünlerini satmakta zorlanıyor bir tarafta ise aileler geçim derdine düşmüş durumda. Biz de geçen yıllarda olduğu gibi üreticimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında köprü görevi görüyoruz. Hep söylediğimiz gibi Aydın'da hiç kimse yatağa aç girmez, kimse soğuktan üşümez; çünkü Aydın Büyükşehir Belediyesi var" şeklinde konuştu.

Üreticiler ise uygulamadan duydukları memnuniyeti belirtti.

Uzun yıllardır devam eden uygulamayla şimdiye kadar patates, soğan, portakal, nar, erik, çilek, mandalina ve bamya üreticilerinin tarlalarında kalan ürünleri satın alınmış ve Aydın genelinde Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.