AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ZAFER BAYRAMI TEMALI RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ZAFER BAYRAMI TEMALI RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi gençlerin kültür, sanata ve edebiyata olan ilgilerini arttırmak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ödüllü yarışma.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında düşman güçlerine karşı yapılan Büyük Taarruz’un zaferle taçlanmasını anmak için her yıl kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da coşku ile kutlanacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi de bu şanlı zaferin 99. yıl dönümünde gençlere yönelik bir yarışma düzenliyor. Aydın içerisindeki okullarda öğrenim gören tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen resim ve şiir yarışması ile hem milli bayramımızın anılması hem de bu zafer gününün kültür, sanat ve edebiyat ile buluşması hedefleniyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu yarışma ile 30 Ağustos’un değerinin; kültür, sanat ve edebiyat ile daha iyi anlaşılmasını ve özellikle katılımcı gençlerin yaşamlarında unutulmaz bir anı oluşturmasını istediklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu Aydın’daki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerini yarışmaya katılmaya davet etti.

Yarışma için başvurular 26 Ağustos Perşembe günü mesai bitimine kadar, eserlerin elden teslimi ya da posta yoluyla, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na yapılacak.

Yarışma için iletişim
Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye, 444 40 09 / Dâhili: 1212 -1205 numaralı hatlardan ve https://aydin.bel.tr/detail/ 9734/tc-aydin-buyuksehir- belediyesi-30-agustos-zafer- bayrami-konulu-resim-ve-siir- yarismasi-sartnamesi-2021 linkinde kolaylıkla ulaşılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.