AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarını birçok noktada eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Aydınlıların yaşam standartlarını yükseltmek için alt yapı da olduğu kadar üst yapı çalışmalarını da sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, bir yandan güvenli ve konforlu yollar oluştururken, bir yandan da kaldırımlarda yayaların dolaşımını engellemeyecek düzenlemeler gerçekleştiriyor.

whatsapp-image-2020-11-06-at-15.10.29-(1).jpeg

Kentin ihtiyaçları doğrultusunda kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi Efeler’de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğüekipleri tarafından Efeler Sağlık Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yapılıyor.

whatsapp-image-2020-11-06-at-15.10.30.jpeg

Asfaltlama çalışmalarıyla eş zamanlı olarak birçok noktada da parke kaplama çalışmaları devam ediyor.İncirliova, Bozdoğan, Kuyucak, Köşk ve Efeler’de parke kapmala çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

whatsapp-image-2020-11-06-at-15.10.29.jpeg

Yolların yenilenmesi ile birlikte yaya dolaşımının engellenmemesi ve standart koşullarda yapılabilmesi için Kuşadası Kasım Yaman, Çine Atatürk ve Efeler Sağlık Caddelerinde kaldırım düzenlemeleri yapılıyor.

whatsapp-image-2020-11-06-at-15.10.30-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.