Aydın Büyükşehirden Didim'de iftar yemeği

Aydın Büyükşehirden Didim'de iftar yemeği

Aydın Büyük Şehir Belediyesi tarafından Didim’de Kent Meydanı ve Denizköy olmak üzere iki ayrı noktada iftar yemeği verildi.

Ramazan ayının ilk gününden beri her gün 25 noktada ortalama 25 bin kişiye iftar yemeği hazırlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Cumhuriyet Meydanında ve Denizköy’de iftar yemeği verdi. Menüde Musakka, Bulgur Pilavı, Çorba ve Çacık ikram edilen etkinlikte saatler öncesinden kurulan masalarla iftar saatinde dağıtılan yemeği alan ezanla birlikte iftarlarını yaptılar.
Didimliler ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Hafize Duran ve ASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Tanju Topcu’nun Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adına katıldığı yemek öncesinde Tanju Topçu, Belediye Başkanının selamını Didimlilere getirdiğini söyledi. ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Hafize Duran, Ramazan boyunca bu etkinliği sürdürüleceğini katıldıkları yemeklerde halkın şikâyet ve önerileri varsa bunları da Büyükşehir adına not aldıklarını söyledi. Özlem Çerçioğlu’nunda günlük programına uygun olan noktalarda mutlaka İftar Çadırlarında yemek dağıtımına katıldığı söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.