Aydın CHP'nin kontenjan adayı Tezcan oldu

Aydın CHP'nin kontenjan adayı Tezcan oldu

Aydın CHP'nin kontenjan adayı Tezcan oldu

CHP Genel Merkezi’nin YSK’ya verdiği aday listesinde Aydın kontenjan adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın ismi yer aldı.
CHP Aydın İl Teşkilatı’nda yapılan ön seçimle belirlenen altı milletvekili adayından sonra, bugün kontenjan milletvekili adayının ismi de netleşti. CHP Genel Merkezi’ninYSK’ya verdiği aday listesinde Aydın kontenjan adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın ismi yer aldı. CHP’nin 7 Haziran Genel Seçimleri’nde Aydın’da yarışacağı yedi milletvekili aday listesi şu şekilde oluştu: Bülent Tezcan, Metin Lütfi Baydar, Hüseyin Yıldız, Mehmet Fatih Atay, Tayfun Talipoğlu, Ferda Çağlar Erkut ve Fulya Üstündağ.
CHP Aydın milletvekili adaylarının CHP teşkilatları ve Aydın’a hayırlı olmasını dileyen CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Zaten bizim kontenjan adayımız 2 ay öncesinden beliydi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, il ve ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda Aydın’ın kontenjan adayının Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezccan olduğunu ima etmişti. Çünkü Bülent Bey, örgüt içinden gelmiş, yıllarca ilçe ve il başkanlığı yaparak partiye hizmet etmiş bir kişidir. Bizde kontenjan adayı olarak Bülent Bey’in açıklanmasından memnunuz. Herkes bunu bekliyordu. Küçük tepkiler dışında partimiz bunu istiyordu. Bugünden itibaren seçim çalışmalarına daha hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Aydın’dan en az 5 milletvekili çıkaracağız” dedi.
CHP SALI GÜNÜ SAHAYA İNİYOR
Tüm milletvekili adaylarının önümüzdeki Salı günü Aydın’da olacağını kaydeden Saatçı, “Zaten biz 1,5-2 aydır sahalardayız. Önümüzdeki Salı günü tüm milletvekili adaylarımız ve ilçe başkanlarımızla toplantı yapacağız. Belirleyeceğimiz program dahinde sahaya ineceğiz. Bundan sonra daha yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Parti içi küskünlük yok. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte CHP’nin iktidar olması için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.