Aydın ekiplerinin rakipleri belli oldu

Aydın ekiplerinin rakipleri belli oldu

Aydınspor 1923’ün ve Nazilli Belediyespor’un 2016-2017 futbol sezonunda mücadele edeceği grup belli oldu.

Aydın’ın 2. ligdeki iki temsilcisi Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor’un önümüzdeki karşı karşıya geleceği takımlar belirlendi. Aydınspor 1923 kırmızı gruba düşerken, Nazilli Belediyespor beyaz gruba düştü. Türkiye Futbol Federasyonunun Rivadaki Orhan Saka Salonundaki kura çekimine Aydınspor 1923 adına yönetici Dursun Çalık katılırken, Nazilli Belediyespor adına Ahmet Turan katıldı.
AYDINSPOR 1923 YİNE KIRMIZI DA
Çekilen kura sonucunda Aydınspor 1923 gelecek sezonda da Kırmızı Grup’ta yer alırken rakipleri ise şu takımlar oldu: Eyüpspor, Sarıyer, Kırklarelispor, İnegölspor, Tuzlaspor, Karşıyaka, Menemen Belediyespor, Kastamonu 1966, Ankaragücü, Bugsaşspor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Belediyespor, Tokatspor, Hatayspor, Kayseri Erciyes, 1461 Trabzon ve Gümüşhanespor.
NAZİLLİ BEYAZ’DA KALDI
Nazilli Belediyespor’da geçen yıl olduğu gibi bu sezonda da Beyaz grupta mücadele etmesi kesinleşirken rakipleri ise şu takımlardan oluştu: Karagümrükspor, İstanbulspor, Büyükçekmece Tepecik, Anadolu Üsküdar, Kocaelibirlikspor, Bucaspor, Pendikspor, Fethiyespor, Nazilli Belediyespor, Zonguldak Kömür, Hacettepe, Keçiörengücü, Sivas Belediyespor, Amedspor, Kahramanmaraşspor, Ofspor ve BŞBLD Erzurum

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.