Aydın Emniyetinin Başarısı

Aydın Emniyetinin Başarısı

Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Hatice Tusu'nun cesedi, makilik alanda toprağa gömülü olarak bulundu

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşirenin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu. Cinayeti işlediğini itiraf eden kadının erkek arkadaşı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Didim’de yaşayan ve 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu’nun (50) cansız bedeni bulundu. Edinilen bilgiye göre, Didim’in Efeler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’yu arayan Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı.

 

Tusu’yu tanıyanların da ifadesine başvuran Aydın polisi, Tusu’nun son görüldüğü erkek arkadaşı emekli bankacı olan Suat A.'yı (58) Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada yakaladı.

 

Gözaltına alınan Suat A., sorgusunda cinayeti itiraf etti. Cinayet zanlısı Suat A.'nın Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını ve geçen hafta Tusu’nun kendisine ayrılmak istediğini bildirdiğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında Tusu’yu boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini ise Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.