Aydın esnafından kan bağışına anlamlı destek

Aydın esnafından kan bağışına anlamlı destek

Aydın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşları kan bağışına teşvik etmek amacıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB), kan bağışı konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla kan bağışı kampayası düzenledi. Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe AYESOB Başkanı Seahittin Çetindoğan, Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol ve AYESOB Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. AYESOB Yönetim Kurulu tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasının önümüzdeki günlerde AYESOB’a bağlı odalar ile oda üyesi esnafların katılımıyla genişletileceği belirtildi.
AYESOB tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında ilk bağışı gerçekleştiren Birlik Başkanı Çetindoğan, "AYESOB Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımızla Birlik üyelerimizi teşvik edebilmek için kan bağışında bulunmak istedik. Bugün itibarıyla bu amaç doğrultusunda kan bağışımızı yapmak için buradayız. Allah izin verirse bunu her sene devam ettirmek istiyoruz. Hastalarımıza lazım olduğu anda hemen bulunamaması nedeniyle kanın bu şekilde önceden bağışlanması çok önemli bir eylemdir. Bugün buraya tüm yönetim kurulu arkadaşımızla geldik. Bağışladığımız kan bir kişiye hayat verirse bizim için çok büyük bir nimettir. Bu konuda haftaya öncelikle kendi Odamızdan başlayarak diğer odalardaki yönetim kuruluna ve üyelere gerek sözlü olarak gerekse mesaj yoluyla ulaşıp, bağışın önemi konusunda bilgilendirmeler yaparak onların da gelmesine vesile olmaya çalışacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.