AYDIN GAZETECİLER CEMİYETİ 2013 YILI BASIN ÖDÜLLERİ MÜRACAATLARI BAŞLADI

AYDIN GAZETECİLER CEMİYETİ 2013 YILI BASIN ÖDÜLLERİ MÜRACAATLARI BAŞLADI

AGC 2013 YILI BASIN ÖDÜLLERİ MÜRACAATLARI BAŞLADI


Gerçek Gazetesi
Aydın Gazeteciler Cemiyeti"nin (AGC) geleneksel olarak düzenlediği basın ödülleri yarışmasına başvurular başladı.
AGC Yönetim Kurulu Başkanı Suat Deniz, AGC 2013 Basın Ödülleri"nin bu yıl da "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde verilmesinin planlandığını kesin yer ve saatinin daha sonra duyurulacağını bildirdi. Deniz, bu yıl da anlamlı bir günde bu ödülleri dağıtmak istediklerini cemiyete üye olsun olmasın herkesin yarışmaya katılabileceğini ifade etti.
Yarışma başvuru tarihinin 28 Aralık 2013 günü son bulacağını bildiren Deniz, “Başvuruların Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci'ye ya da basın bürosuna, Söke ilçesinde isteyen katılımcılar Söke Gazateciler Cemiyeti Şube Başkanı Ali Esmer"e Nazilli"de Nazilli Cemiyet Başkanı Metin Özden"e kapalı zarf içinde teslim etmesi gerekmektedir. Teslim son tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Ödül komisyonu değerlendirmesini 2 Ocak tarihinde yapacak ve kamuoyuna açıklayacaktır” dedi.
AGC Başkanı Suat Deniz, Günlük yerel gazeteler kategorisinde; Köşe Yazısı, Mizampaj, Genel Haber, Spor Haberi ve İnceleme Araştırma dallarında; Haftalık 15 günlük ve aylık gazete-dergiler kategorisinde; Röportaj, Köşe Yazısı ve Fotoğraf dalında, Günlük kitle basın organları kategorisinde gazete çalışanlarının Genel Haber, İnceleme Araştırma ve Spor Haberi ve Fotoğraf ve kamera Dalı"nda yarışacağını belirterek, internet ve radyo ve televizyonların da yarışmalara programları, kamera görüntüleri ve haberleri ile katılabileceğini söyledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.