Aydın halk oyunlarında Türkiye ikincisi oldu

Aydın halk oyunlarında Türkiye ikincisi oldu

Aydın halk oyunlarında Türkiye ikincisi oldu

Aydın Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi, Konya’da yapılan Türkiye şampiyonasında 2’inciliği elde etti.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun Konya’da gerçekleştirmiş olduğu 14-18 Yaş Gençler Türkiye Şampiyonası’na Aydın’ı temsilen katılan Aydın Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi Türkiye 2’ncisi oldu. Derece elde eden halkoyunları ekibi ve antrenörleri Mehmet Cangöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.
İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada, “Yapılan Türkiye Şampiyonasında 2’nci olarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Aydın Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibini ve antrenör Mehmet Cangöz’ü tebrik ediyorum. Ayrıca halkoyunları ekibinin Gençlik Merkezine bağlı olması bizi daha çok gururlandırdı. Her zaman söylediğimiz gibi spora desteğimiz hız kesmeden devam etmektedir. Tüm branşlara yaptığımız destekler gibi halkoyununa da desteklerimiz bulunmaktadır. İnşallah yapılacak olan diğer halkoyunları şampiyonalarında birinci olarak ziyarette bulunurlar. Şimdiden diğer müsabakalarda arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.
Antrenör Mehmet Cangöz de, İl Müdürü Zeynel Akın’a vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı teşekkür etti. Dereceye giren sporculara İl Müdürü Zeynel Akın tarafından hediyeler verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.