Aydın İtalya BİTT Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

Aydın İtalya BİTT Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

Aydın İtalya BİTT Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

Gerçek Gazetesi
Aydın İtalya"nın Rho-Milan kentinde düzenlenen BİTT Turizm Fuarı"nda İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi Şube Müdürü Ahmet Demir tarafından temsil ediliyor.
Fuarda,Aydın standını, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Taşbaşı beraberindeki heyetle birlikte Aydın standını ziyaret etti.
Aydın standını beğenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Taşbaşı Aydın"ı yurtdışı fuarlarda görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Milano Fuarı ile ilgili Aydın Valiliği"nden yapılan açıklamada; “Bugüne kadar Utrecht-Hollanda, Berlin-Almanya, Moskova-Rusya, Dubai-BAE, Londra-İngiltere fuarlarında yapılan tanıtım çalışmalarının ardından Aydın Valiliği yurt dışı tanıtım atağı çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu tanıtım atağının bir bölümü olan BİTT Turizm Fuarında Aydın İlinin Turizm değerleri dünyaya tanıtılmaktadır.
Aydın İlinin 150 km uzunluktaki sahil bandı, denizi, kumu, güneşi ile Ören yerleri, tarihi zenginlikleri, tabiat güzellikleri ve rekreasyon alanları bakımından Ege Bölgesinin Kültür ve Turizm başkenti olan İlimizin kültür ve turizm değerleri dünya turizminin hizmetine sunulmaktadır” ifadeleri kullanıldı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.