Aydın Kadın Hakları Derneği kadın mahkumlar için gece hazırlıyor

Aydın Kadın Hakları Derneği kadın mahkumlar için gece hazırlıyor

CEZAEVİNDEKİ KADINLAR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ 14 MART'TA KUTLAYACAK

Gerçek Gazetesi
Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Aydın E Tipi Cezaevi'nde yatan mahkumları da sevindirmek amacıyla program hazırlıyor. Aydınlı Kadınlar cezaevinin müsait olduğu 14 Mart Cuma günü Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan bayan tutuklu ve hükümlülerin hem günlerini kutlayacak, hem de bayanlara özel konser verecekler.
Program hazırlıklarının devam ettiğini ve cezaevindeki bayan tutuklu ve hükümlüler için Aydınlı bayanlardan destek beklediklerini belirten Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Güncay Kösem, "8 Mart Dünya kadınlar Günü Kutlaması programı kapsamında bir şekilde cezaevine düşmüş hanımların da günlerini kutlamak için bir program hazırladık. Program 14 Mart günü gerçekleştirebileceğiz programda, Aydınlı ses sanatçımız Şenay Yıldırım ile İl Özel İdaresi Müzik Korosu konser verecek. Bu arda kendi ellerimizle hazırladığımız pasta, börek ve değişik ikramları da cezaevindeki bayanlara ikram edeceğiz" dedi.
Etkinlik kapsamında cezaevindeki bayanlara değişik hediyelerin de verileceğini kaydeden Kösem, cezaevindeki bayanların iç çamaşırı, terlik ve çorap ihtiyaçlarının daha fazla olduğunu ve Aydınlı bayanlardan da bu konuda destek beklediklerini söyledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.