Aydın kent meydanında plaj voleybolu heyecanı yaşanıyor

Aydın kent meydanında plaj voleybolu heyecanı yaşanıyor

Aydın kent meydanında plaj voleybolu heyecanı yaşanıyor

Türkiye Voleybol Ferderasyonu (TVF) 2016 Plaj Voleybolu yaz sezonunun Aydın eteabı, 29 takımın katılımıyla kent meydanında kurulan yapay plajda başladı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi desteği ile Atatürk Kent Meydanı’nda başlayan 2016 plaj voleybolunda günlük 16 maç yapılacak. TVF Türkiye ve FIVB dünya sıralamasına göre puan verilecek olan serinin il etabında Ukrayna, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti v Türkiye’den sporcular katıldı. Dört gün sürecek olan plaj voleybolunda 55 maç yapılacak. Atatürk Kent Meydanı’na kurulan alanda 16 bayan ve 13 erkek takımın kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmaları ilk gönünde Aydınlı vatandaşlar tribünden ücretsiz bir şekilde karşılaşmaları izledi.
Türkiye’de ve uluslar arası en iyi futbolcuların 2016 plaj voleybolu müsabakalarına katıldığını belirten TVF Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci, “Bu dört gün sürecek olan karşılaşmaların sonunda finali alan erkek ve bayan futbolculara toplam 32 bin TL ödül dağıtılacak. Burada Türkiye ve Dünya sıralaması puanları verilecek. Maçlar sabah saat 09:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılacak. Son gün ise yarı final saat 10:00 da başlayacak. Final ise 16:00-17:00 saatleri arasında yapılacak. Maçlar grup usulü başlayıp guruplar içerisinde en iyi iki takım play ofa çıkacak. Play oflarda ise tek eleme yapılacak. Birinci olan takımlardan her sporcuya 6 bin TL verilecek ve finaller canlı olarak ulusal kanalda yayınlanacak” dedi.
Seyirci girişinin ücretsiz olduğunu belirten TVF Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci, bütün Aydınlıları ilk etabı izlemeye davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.