Aydın MHP’den Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyaret

Aydın MHP’den Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyaret

Aydın MHP’den Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl ve İlçe Teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın il ve içle Teşkilatlarının Ankara’daki ziyaretler dizisi MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ile başladı. Daha sonra Anıtkabir’e gidilerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtarıcı ve kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkıldı. Ardından aralarında MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun da bulunduğu heyet, MHP Genel Merkezine geçerek, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ardından teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin’i ziyaret etti.
Aydın ilinin en önemli geçim kaynaklarından olan zeytin, zeytinyağı ve incirden oluşan hediye Aydınlı çiftçi ve üreticiler adına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye hediye edildi. Aydın ili seçmeninin MHP’nin kuruluşundan bu yana milliyetçi-ülkücü harekete yüksek teveccüh gösterdiğini söyleyen MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “MHP Aydın ilinde hemşerilerimizin daima gönlünde olmuştur. Bugünkü güçlü ziyaret, teşkilatlarımızdaki yüksek hizmet iradesini ve kararlığını yansıtmaktadır. Göreve geldiğimizden beri bizleri yalnız bırakmayan başta liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkez yöneticilerimize, Sayın Milletvekilimiz Deniz Depboylu Hanımefendiye arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Partimize ve kutlu dava ilkelerimize saldırının yoğun olduğu bu günlerde böylesine coşkulu ve kararlı bir ziyaret gerçekleştirmek bizleri mutlu etmiştir. MHP Aydın İl Teşkilatlarını kabul ederek şereflendiren Sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.