AYDIN MİLLETVEKİLİ DEMEYE BİN ŞAHİT…

AYDIN MİLLETVEKİLİ DEMEYE BİN ŞAHİT…

AYDIN'A YAPILAN HER HİZMETE KARŞI

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

AKP Aydın Milletveki Mehmet Erdem Aydın insanını şaşırtmaya devam ediyor. Erdem'in kronik hastalığı olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu düşmanlığı yine nüksetti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU NE HİZMET ÜRETİRSE KARŞI ÇIKIYOR

Daha önceki milletvekilliği dönemlerinde olduğu gibi yeni döneminde de Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik akıl almaz tutumu mensubu olduğu AKP seçmeninden bile tepki görüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun halka yönelik her icraatına muhalif olmayı kendisine adeta görev edinen Erdem bu tutumuyla "Aydın milletvekili demeye bin şahit ister" dedirtiyor. Neredeyse Aydın'a yapılan her hizmete karşı çıkan Erdem, bugüne kadar toplum yararına olan bir çok hizmet karşısında bile sırf Başkan Çerçioğlu imzası taşıdığı için muhalefet yapmaktan kaçınmadı.

HİÇ BİR ORTAK PROJEYE DESTEK VERMİYOR

Bu özelliği nedeniyle Aydın halkının kendisini eleştirilermesini bile dikkate almayan Erdem'in, bugüne kadar Aydın ve Aydın'da yaşayanlar için diğer siyasi partilerle hiç bir ortak projede de yer aldığı görülmedi. Bırakınız her hangi bir projede yer almayı, destekler mahiyette olumlu açıklama da bile bulunmaktan kaçınıyor. Bu yaklaşımı nedeniyle, "Erdem mensubu olduğu siyasi parti dışında her kimden gelirse gelsin Aydın'a yapılan her hizmete karşı. Milletvekili Erdem özellikle de Özlem Çerçioğlu'nun başkanı olduğu Aydın Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerine tahammül edemiyor. Bu özelliği sağlıklı düşünmesine engel oluyor. Aydın'a ve Aydın insanına hizmet için milletvekili seçildi ama o bu özelliğini yitirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesinin insan odaklı bir çok sosyal projesine muhalefet olmaktan çekinmiyor. Oylarıyla milletvekili seçilmesine katkı sağlayan Aydın halkına kötülük yapıyor" şeklinde eleştiriliyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN HİZMETLERİNE TAHAMMÜLÜ YOK

Ağır eleştirilerin muhatabı olan Erdem'in kronik hastalığı kıskançlıktan biran önce kurtulmasını isteyen seçmenleri, "Vekilimizin Aydın için çalışmasını istiyoruz. Kimin yaptığına bakmaksızın hizmeti getirenlerle el ele, kol kola yürümesini istiyoruz. Aydın için bir çivi çakandan Allah razı olsun. Bu kişi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmuş bir başkası olmuş ne önemi var. Önemli olan Aydın'ın kalkınması, Aydın insanının refaha ulaşmasıdır. Bu uğurda gecesini, gündüzüne katarak çalışanlara destek verilmediği gibi bir de eleştirilmesi hatta köstek olunmaya çalışılması kabul edilir gibi değil. Aydın halkı bunun hesabını dün olduğu gibi bundan sonra da mutlaka sorar. Sayın Erdem'in Başkan Çerçioğlu'nun hizmetlerine tahammülü yok. Bu kabul edilir bir özellik değil. Vekilimiz Erdem'in biran önce bu kıskançlık özelliğinden arınmasını istiyoruz" diyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum