AYDIN MİLLETVEKİLİ ERDEM'DEN CEVAP HAKKI

AYDIN MİLLETVEKİLİ ERDEM'DEN CEVAP HAKKI

MİLLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIĞI OLMASAYDI ‘O ŞİMDİ GÖZALTINDAYDI’ Başlıklı haberimize; AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den cevap geldi. Sorumlu gazetecilik bilinciyle, mahkeme kararı olmamasına rağmen, tarafımıza “Tekzip” başlığıyla gönderilen açıkl

mayı aynı manşet, aynı fotoğraf ve gönderildiği şekliyle yayınlıyoruz.

 

“Sayın Söke Gerçek Gazetesi Yetkilisi
Durmuş Tuna
14.12.2014 günü saat 14.38'de “Milletvekili Olmasa Gözaltına Alınacaktı” başlıklı yayınladığınız müvekkilim Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile ilgili haber baştan sona tamamen uydurma, yanlış ve gerçek dışıdır. Müvekkilimin ve ailesinin bahse konu olaylarla ilgisi ve alakası asla söz konusu değildir. Müvekkilim hiçbir zaman bahse konu paralel yapı veya herhangi bir gruba maddi destek konusunda asla ve kat'a bir çalışma içerisinde olmamıştır. Bu haberin maksadı müvekkilimi itibarsızlaştırma ve zan altında bırakma harekatıdır. Bu haber gazeteciliğin hileleri kullanılarak ismi açıklanmayacak kaynak üzerinden kurgulanmış düzmece bir haberdir. Yaklaşan 2015 Genel Seçimleri sebebiyle müvekkilimi yıpratmak isteyen rakip siyasi partilerin çeşitli kademelerindeki kişilerin bir kurgusudur. Bu haberlerin yapılma maksatları ve kimler tarafından kurgulandığı müvekkilimce malumdur. Siyasetin ve gazeteciliğin etik kuralları vardır. Bu etik kurallara uymayanlarla hukuki şartlar çerçevesinde mücadele etmeye devam edeceğiz. 
İş bu tekzip metnimizin, tekzibe konu haberle aynı manşetten 5651 sayılı “İNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESİ VE BU YAYINLAR YOLUYLA İŞLENEN SUÇLARLA MÜCADELE EDİLMESİ HAKKINDA KANUN” hükümleri çerçevesinde en kısa sürede yayınlamanızı, asılsız iftira ve mesnetsiz iddialara dayanan gerekli araştırma yükümüne aykırı olarak yapılan haberin yayından kaldırılmasını tüm hukuki haklarımızı saklı tutarak rica ederiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.