Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü Badminton Şampiyonası sona erdi

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü Badminton Şampiyonası sona erdi

ÖZEL YESEVİ KOLEJİ KIZ VE ERKEK BADMİNTON TAKIMLARI İL ŞAMPİYONU OLDU

Gerçek Gazetesi
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Erkek ve Kızlar Badminton Şampiyonaları sona erdi. Aydın Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmalarının ardından Aydın Özel Yesevi Koleji Erkek ve Kız Badminton Takımları il şampiyonu oldu.
İl genelindeki ortaöğretim kurumlarının katıldığı turnuvanın son gününde oynanan final maçlarında kızlar kategorisinde karşı karşıya gelen Aydın Özel Yesevi Koleji ve Bozdoğan Endüstri Meslek Lisesi takımlarının oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanan Aydın Özel Yesevi Koleji Kız Badminton Takımı, kızlarda il şampiyonu oldu. Erkekler müsabakalarında oynan final maçında rakibi Aydın Cumhuriyet Lisesi'ni 3-0 üstünlük sağlayan Aydın Özel Yesevi Koleji Erkek Badminton Takımı da il şampiyonu oldu. İl müsabakalarında başarılı olan Aydın Özel Yesevi Koleji Kız ve Erkek Badminton Takımları Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Liselerarası Erkek ve Kızlar Banminton Şampiyonaları'nda Aydın'ı temsil etme hakkını elde etti.
Okulun her iki takımının da il şampiyonası olmasının kendilerini gururlandırdığını belirten Özel Yesevi Koleji Müdürü Özkan Akman, Okulumuzda ilk kez geçtiğimiz yıl kurulan badminton takımları, geçen yılki müsabakalarda il ikincisi olmuştu. Kısa sürede böylesine büyük bir başarıya imza atan takımlarımızı ve antrenörlerini kutluyorum. İlimizi Türkiye şampiyonalarında en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.