Aydın polisi Romanlarla el ele verdi

Aydın polisi Romanlarla el ele verdi

Aydın polisi Romanlarla el ele verdi

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü “Polis Roman Elele Daha Güzel Günlere” projesi kapsamında Roman vatandaşlarla bir araya geldi.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Polis Roman Elele Daha Güzel Günlere” projesi kapsamında Efeler ilçesi Ilıcabaşı, Orta Mahalle ve Cuma Mahallelerinde ikamet eden roman çocuk, genç ve ailelerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Proje kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalı ve Halk Sağlığı Roman Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz tarafından “Sağlıklı yaşam biçimleri, Adolesan (Gençlik) Sağlığı, Şehir sağlığı”, Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Psikolog Dilek Yalçın, Ebe Bingül Gümüş ve Ebe Zekiye Kasımtarafından “Toplumsal yaşamda uyulması gereken kurallar, temizlik, hijyen, erken evlilikler, doğum kontrolü, kötü alışkanlıklardan uzak durma vb.” konularında ve Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Bölümü Doç. Dr. Görkem UlugüzelL, Dr. Gülçin Doğu Sal, Dr. Melis AlyıldızZ tarafından diş sağlığı konularında seminer verildi.
Etkinlikte ayrıca Roman çocuklara yönelik uygulamalı diş kontrolleri yapılarak, çocuklara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.