Aydın SESAN’dan karma resim sergisi

Aydın SESAN’dan karma resim sergisi

Aydın SESAN’dan karma resim sergisi

Gerçek Gazetesi
Aydın Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde Aydınlı Serbest Sanatçılar Birliği"nin (SESAN) hazırladığı Karma Resim Sergisi açıldı.Sergi 7 Mart Pazartesi gününe kadar Aydınlı sanat severlerin izlenimine sunulacak.
Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde düzenlenen sergi açılışına Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi Meclis Üyesi Altan Güney, Aydın Serbest Sanatçılar Birliği Başkanı Vildan Altınok, Aydın Serbest Sanatçılar Birliği Üyesi Firdevs Posacı ve sanat severler katıldı. Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde açılan sergide 19 sanatçının eserleri, 58 tane resim ve 8 tane heykel sergileniyor.
Yaptığı açıklamada ,sanatı ve sanatçıyı destekleyen kuruluşların günümüzde çok az olduğunu belirten Aydın Serbest Sanatçılar Birliği Başkanı Vildan Altınok, “Aydın"da sanatı ve sanatçıyı destekleyen bir birliktelik olmasından dolayı çok mutluyum. Sanatçılarımızın yurt dışı ve yurt içi tanıtımları için projelerimiz var. Aydın"da sivil toplum örgütlerinin desteğini yanımızda hissetmemiz bize heyecan veriyor. Aydın Belediyesi"ne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini ifade eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"da, Aydın"ın sanat ve kültür şehri olması için tüm sanatçıların ve sanat severlerin elinden gelen katkıyı koymasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.