AYDIN STANDI ULUSLARARASI EMİTT TURİZM FUARINDA ÖDÜL ALDI

AYDIN STANDI ULUSLARARASI EMİTT TURİZM FUARINDA ÖDÜL ALDI

AYDIN STANDI ULUSLARARASI EMİTT TURİZM FUARINDA ÖDÜL ALDI


Gerçek Gazetesi
İmdat GÜÇLÜ
Uluslararası Emitt Turizm 2014 Fuarı 30.01.2014 tarihinde saat 11.00 de İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Alanında yapıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik"in açılışını yaptığı Uluslararası Emitt Turizm 2014 fuarına, Aydın"dan İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdurrahim Öztürk, Ahmet Akşit ve Hasan Yavuz katıldılar.
Aydın Valisi Erol Ayyildiz"ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar başarı ile sonuçlandı. Aydın Valiliği Standı, 71 Ülke ve 4500 katılımcı arasından Beldeler Dalında, "En İyi Promosyon Ödülü'nü" aldı.
Fuar süresince Aydın standı yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Diyarbakır Valisi Cahit Kiraç, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Aydın Eski Valilerinden Mustafa Malay, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.
Aydın Standında, Aydın Ticaret Borsası"nın hazırladığı kuru incir, zeytinyağı, zeytin ikram edildi. Zeytin ve zeytin yağı hususunda Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu tarafından ziyaretçiler bilgilendirildi. Aydın Valiliğince hazırlanan Aydın il geneli ile, Kuşadası, Didim ve Davutlar Milli Park broşürleri, Aydın İli tanıtım Cd"leri ve Aybalım kabak tatlısı ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.
Aydın standında katılımcı olarak Günkar gıda imalat ihracat sanayii ve tic. Ltd. Şti Şirket Müdürü Mehmet Kadir Gündeş"in gönderdiği ikramlık zeytinler, Ticaret Odasının Zeytinyağları, Kabakcızade gıda dan Osman Uysal Aybalım kabak tatlısı, Kuyucak ilçemizden Çevik Gıda işletmesinin ürünleri, Yenipazar Halkeğitim Hamzabali köyünde görevli El sanatları usta öğretici Selma Balkan, İncirliovadan Efe Cizme ustası İzzer Erkaç, Karacasu Çömlek ustası Erol Alaca ürünleriyle standa ayrı bir renk kattı.
Alınan En İyi Promosyon Ödülü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir tarafından Vali Erol Ayyıldız"a teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.