Aydın Tabip Odası seçilecek olan milletvekillerine seslendi

Aydın Tabip Odası seçilecek olan milletvekillerine seslendi

Aydın Tabip Odası, Aydın’dan seçilecek olan milletvekillerine 7 Haziran seçimi öncesinde seslenerek tabiplerin beklentilerine açıklık getiren bir basın açıklaması yaptı.

Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, Türkiye’nin 7 haziranda önemli bir seçim sürecini yaşayacağını belirterek, Aydın’ın sağlık sorunlarını gözler önüne serdi. Başkan Metin Aydın " Aydın Tabip Odası olarak yaptığımız çalışmalarda ilimizin Türkiye’de bulunduğu konum, doğal tarihi ve insan zenginliğine rağmen pek çok refah ve gelişmişlik göstergelerinde hak etmediği yerde olduğunu tespit ettik. Bu kötü verilerin düzeltilmesine çözüm olsun diye TBMM’ne gönderdiğimiz milletvekillerimiz şimdiye kadar hangi siyasi partiden olursa olsun maalesef bu sorunları sahiplenip çözüm için yeterli hakkı sunamamıştır. Tüm bu kötü sonuçlar Aydın’ın ve Aydın halkının kaderi değildir. Aydınlılar olarak bizi 5 yılda bir hatırlayan, sorunlarımıza kulak asmayan, çözüm olmayan, çaba göstermeyen, bizi yok sayan anlayışa sahip kişileri hangi siyasi partiden olursa olsun Aydın milletvekili olarak görmek istemiyoruz. Aydın Tabip Odası olarak Aydın’ın sağlık ortamını düzelmeyi, iş ve toplumsal yaşantı bakımından ülke bütçesinden aldığı payı arttırmayı kendine amaç edinmiş milletvekilleri istiyoruz" dedi.
"BİRLİĞİMİZ ÇÖZÜM SENEDİ VERENLERİ PARTİ GÖZETMEKSİZİN DESTEKLEYECEKTİR"
Aydın’ın sağlık alanındaki istatistiki verilerinin Türkiye ortalamasında gerilerde olduğunu söyleyen Tabip Odası Başkanı "Aydın’ın sağlıklı geleceğinin güvencesi olan temiz ve yaşanabilir çevreye tehdit oluşturan sorunlarımızın çözümü noktasında bu dönem seçilecek milletvekillerinden söz değil güvenceli senet istiyoruz. Aydın halkına da bu konularla ilgili düşüncesi, projesi, kaygısı ve çözüm önerisi olan milletvekili adaylarını hangi partiden olursa olsun desteklemeye varız ve onlardan çözüm senedi almak istiyoruz" diyerek seçilecek olan milletvekillerine seslendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.