Aydın TÜMSİAD Söke protokolünü ziyaret etti

Aydın TÜMSİAD Söke protokolünü ziyaret etti

Aydın TÜMSİAD Söke protokolünü ziyaret etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, Söke Kaymakamlığı ve Söke Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Söke Ticaret Odasına gerçekleştirilen ziyarette, TÜMSİAD Aydın şubeyi temsilen Başkan Nusret Ünal, yönetim kurulu üyeleri, Ömür Alcak, Yılmaz Kurşun, Serdar Ertuğrul, Şube Genel Sekreteri Talat Çerçi hazır bulundu.
Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay TÜMSİAD Aydın Şube heyetine, Sökenin an itibari ile genel ekonomik profili hakkında bilgi verdi. Ticaret odası olarak ana gayelerinin Söke de faaliyet gösteren ticaret erbaplarına en iyi şekilde hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Kutlay, TOBB dan Sökeye yeni bir okul sözü aldıklarının müjdesini verdi.
TÜMSİAD adına konuşan Başkan Nusret Ünal ise, "TÜMSİAD Aydın şubesi olarak sadece efeler ilçemizde değil, diğer ilçelerimizde de hizmet etme görevimiz var. Söke Ticaret Odamızla Söke ticaretine katkı yapma ekseninde etkinlikler yapmaya hazırız. Önümüzdeki dönemde ilişkilerimizi daha sıcak hale getirmek istediğimizi belirtiyor, kendilerine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Söke protokol ziyaretlerinin ikinci kısmında Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, TÜMSİAD Heyetini kabul etti. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, 2015 yılının ağustos ayında atanan Kaymakam Tahsin Kurbeyoğlu ilçe hakkındaki izlenimlerini TÜMSİAD heyeti ile paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.