Aydın Ülkü Ocakları yeni yönetimini tanıttı

Aydın Ülkü Ocakları yeni yönetimini tanıttı

Aydın Ülkü Ocakları yeni yönetimini tanıttı

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, göreve gelen yeni yönetimi kamuoyuna tanıttı.
Düzenlenen tanışma toplantısına İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, Aydın Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu ve ocak üyeleri katıldı.
Yeni yönetim olarak yaklaşık 1,5 ay önce göreve geldiklerini anımsatan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, “Topluma hitap eden bir grup olarak vatanımıza ve milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Genel Merkezimiz tarafından bu onurlu görev bize verildi. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden önce bu görevi başarıyla yürüten başkan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Biz onlardan devraldığımız bu bayrağı daha üst seviyelere taşıyarak, faydalı işlere imza atmak istiyoruz. Bu amaçla faaliyetlerimizin topluma aktarılmasında birlikte çalışacağımız basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedik. Hayata geçireceğimiz projelerle Aydın’a ve ülkemize hizmet eden örnek bir kurum ortaya çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
Tanışma toplantısında Aydın Ülkü Ocaklarının yeni yönetimini yalnız bırakmayan Başkan Gürşat Kale de, “Biz, Türk gençliğini bu ülkenin geleceği ve ümidi olarak görüyoruz. Ülkü Ocaklarının Türkiye’nin içerisinde bulunduğu süreçten kurtulmasında önemli bir rol üstlendiğini düşünüyorum. Bu yüzden Ülkü Ocaklarının düzenleyeceği faaliyetlere birlikte olmayı ve destek vermeyi kendime görev addediyorum. Türk gençliği için yapılacak tüm etkinliklerde Aydın Ülkü Ocaklarının yanında olacağız. Mustafa Karaca başkanlığında oluşan yönetime yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.