Aydın Valiliği Buharkent'teki dayak iddiasına el koydu

Aydın Valiliği Buharkent'teki dayak iddiasına el koydu

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Buharkent’teki okulda dayak iddiayla ilgili olarak müfettiş görevlendirildiğini ve hizmetlinin görevden alındığını belirtti.

Buharkent Zafer Ortaokulu’nun hizmetlisi E.Y’nin (45) okulun 5 öğrencisini kazan dairesine kilitleyip sıra dayağından geçirdiği ileri sürülmüştü. Öğrenci veliler, bir gün öncede başka bir öğrenciyi de dövdüğü ileri sürülen E.Y. ve buna göz yumduğu iddia edilen müdür yardımcısı M.K’den (48) şikayetçi olmuştu.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, olayı haber alır almaz Vali Erol Ayyıldız’ın talimatıyla soruşturma başlatıldığını söyledi. Eğitimde önemli başarılara imza atan Aydın’ın böyle bir olayla gündeme gelemsinden dolayı üzüntü yaşadıklarını kaydeden Töre, “Olayın ortaya çıkmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sami Yalçın, öğrencilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilendi. İddialar üzerine Sayın Valimizin talimatıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden müfettiş görevlendirdik. Yapılacak idari soruşturma sonunda iddiaların doğru olup olmadığı ortaya çıkacak. Öğrencilerimizin yaşamını olumsuz yönde etkileyebilecek her hangi bir olaya asla müsaade etmeyiz. Bunun için önlem olarak hizmetli arkadaşımızı görevden aldık. Aydın’ın bundan böyle sadece eğitimdeki başarılarıyla gündeme gelemsini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.