Aydın Valisi Ayyıldız Bu Sözleri Söyledi mi?

Aydın Valisi Ayyıldız Bu Sözleri Söyledi mi?

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, düzenleyecekleri "1.Aydın Tanıtım Günleri”ne destek için gittikleri Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katıldığı etkinlikte olmayız” dediğini iddia etti.

AYDIN 24 HABER

18-21 Aralıkta İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenecek ve 4 gün sürecek olan Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği tarafından organizasyonu yapılan "1.Aydın Tanıtım Günleri”ne davet için Aydın Valiliğine giderek Valisi Erol Ayyıldız ile görüştüklerini açıklayan Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, Vali Ayyıldız’ın kendilerinin hevesini kırdığını söyledi.

“AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KATILDIĞI ETKİNLİKTE OLMAYIZ”

Vali Ayyıldız’a herhangi bir maddi taleplerinin olmadığını ilettiklerini ifade eden Necati Ünal, “Sayın valinin yanında bulunan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka aynı tarihte Ankara’da bir fuara katılacaklarını öne sürerek ikinci bir etkinliğe katılamayacaklarını ifade etti. Biz bunlardan maddi destek istemediğimiz halde Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü’nün Sayın Valiye bu şekildeki telkini bizleri derece üzdü. Buna rağmen biz Sayın Valimize dosyamızı sunduk. Sayın Vali bugüne kadar geri dönüş yapmadı. Ancak  Sayın Vali derneğimizin ajansı ile diyalog kurup: ‘Bu etkinliğe bir şartla katılırım ve destek veririm. Bu dosyadan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin logosunu kaldıracaksın. Ayrıca biz Büyükşehir Belediyesinin katıldığı etkinlikte olmayız. Belediyenin logosunu kaldırın ondan sonra görüşürüz.’ Biz bundan üzüntü duyduk. Bu logo Yunanistan’ın bir belediyesinin logosu değil. Doğup büyüdüğümüz kentin valisinin bu sözleri bizleri üzdü. Sayın Vali daha da ileri giderek, derneğin logosunu da kaldırın dedi” diyerek Aydın Valisi Erol Ayyıldız'a tepki gösterdi.

AYDIN’IN TANITIMI İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ DİYEN ÇERÇİOĞLU VAR

Çeşitli engellemelere ve baskılara rağmen çalışmalarını bir Aydınlılık ruhu ve görev anlayışı ile devam ettiklerini vurgulayan ve “Engellemelere, baskılara muhatap olmayan, Aydın’ın tanıtımı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu var. Bu konuda kendilerine çok teşekkür ederim” diye konuşan dernek başkanı Necati Ünal, Vali Erol Ayyıldız’ın bu tavrının nedenini anlamakta güçlük çektiklerini kaydetti.

necati-unal.jpg

008-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.