Aydın zeytin ve zeytinyağı Edirne'de tanıtılacak

Aydın zeytin ve zeytinyağı Edirne'de tanıtılacak

Aydın zeytin ve zeytinyağı Edirne'de tanıtılacak

“Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında 20 ilde yapılacak tadım ve tanıtım faaliyetlerinin yedincisi 23-24 nisan tarihlerinde Edirne’e gerçekleşecek.
İstanbul Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş. Ege İhracatçı Birlikleri ve Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında tanıtım ve tadım faaliyetlerinin yedincisi 23 - 24 Nisan 2016 tarihlerinde Edirne Margi Outlet AVM’de gerçekleştirilecek.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Projenin amacının kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Tüketicilere tadım uzmanlarımız tarafından, kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına katkı sağlamak, Zeytinyağı markalarının ve iç pazar payının arttırılması amaçlanmaktadır. Edirnelileri zeytinyağı tadım etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.