Aydın'da alkollü sürücü dehşeti

Aydın'da alkollü sürücü dehşeti

Alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki araçlar hurdaya döndü.

Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkollü bir sürücü park halindeki araçlara daldı. Kazada 4 araç hurdaya dönerken kaza yapan minibüsün sürücüsü alkollü olduğu gerekçesi ile gözaltına alındı.
Kaza gece yarısı Aydın Merkez Efeler ilçesi Girne Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü 122 promil alkollü olduğu belirtilen 09 HV 787 plakalı minibüs Huzurevi Caddesi üzerinde Batı istikametinden Doğu istiametine seyir halinde iken 15 numaralı apartmanın önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde olan araçlara çarptı. Önce 09 DK 740 plakalı araca çarpan midibüs daha sonra 34 KG 0350 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan 34 plakalı otomobil önünde park halinde bulunan 09 KZ 834 plakalı otomobile bu otomobil de önünde park halinde bulunan 09 HV 191 plakalı kamyonete çarptı. Kazada minibüs ile otomobiller adeta hurdaya dönerken polis sürücüsü 122 promil alkollü olduğu belirtilen minibüsün sürücüsünü gözaltına aldı.
Hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, çevre sakinleri kazadan gürültü ile haberdar olduklarını belirttiler. Önce gök gürültüsü ve yıldırım düştüğünü zannettiklerini belirten çevre sakinleri “Gürültü üzerine dışarı baktığımızda olayın kaza olduğunu gördük. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü alkollüymüş. Polisler götürdü” diye konuştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.