Aydın'da bahşiş sorunu önlenemiyor

Aydın'da bahşiş sorunu önlenemiyor

Aydın'da bahşiş sorunu önlenemiyor

Düğün sezonunun başlaması ile birlikte Aydın’da bahşiş almak için adeta ölümle burun buruna gelen çocuklar hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye atıyor. Polis ekiplerinin de baş edemediği çocukların ailelerine seslenen vatandaşlar, özellikle fotoğrafçıların ve kuaförlerin önüne mesken tutan çocukların ciddi tehlike olmaya başladığını belirttiler.
Aydın’da havaların ısınması ile birlikte başlayan düğün sezonundan sürücülerin en büyük korkusu gelin arabalarının önünü kesen çocuklar oldu. Hızla akan trafikte gördükleri gelin arabalarının önüne atlayıp bahşiş almak için yol kesen çocukların zaman zaman en mutlu günlerini kara güne dönüştürdüğünü belirten düğün sahipleri soruna çözüm bulunmasını istediler.
Yaşları 18’den küçük olduğu için bir şey yapılamayan çocukların genellikle şehre diğer illerden göç gelen ailelerin çocukları olduğunu belirten vatandaşlar, “Bulvarda ve şehrin değişik caddelerinde adeta bahşiş toplamak için gelen gruplar oluyor. Çocukların ailesi bölgede olsa haber verip sorunun çözümünü isteyeceğiz. Gelin arabası geldiğinde ortaya çıkıyorlar, polis geldiğinde yoldan geçen araçlara aldırış bile etmeden sağa sola kaçışıyorlar. Kimsenin durduramadığı bu sorun şehrin ve düğün sahiplerinin en büyük sorunu oldu” diye konuştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.