Aydın'da bir babayiğit yok ama bir KADINYİĞİT var!

Özel İdare mallarının dağıtımında “adalet talebi"nde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Denizli’ye yüzde 95’i verildi ama Aydın’a yüzde 1,5 verildi, neden? Bunu çıksın bir babayiğit açıklasın” dedi.
Bu konudaki haksızlığa bir kez daha baş kaldırdı...
Başkan Özlem Çerçioğlu'nun haykırışı, Aydın ve Aydın halkı için “adalet talebi" üzerinedir. Başkan Çerçioğlu'nun dediği gibi, Özel İdare malları Aydınlılar'ın vergileriyle edinilen kazanımlar olduğuna göre; Aydın’ın mallarının Aydın’da kalmasından doğal ne olabilir.
Büyük Başkan Çerçioğlu'nun açıklamasındaki, "Aydın'a ve Aydın halkına yapılan haksızlığı çıksın bir babayiğit açıklasın” çağrısı hiç bir zaman cevap bulmayacaktır!!!
Çünkü Aydın'da bu konuda açıklama yapacak bir babayiğit yok...
Siyaseti bir kenara bırakıp, "Herşey Aydın İçin" diyebilecek bir adam da yok...
Ne var biliyor musunuz?
Bir KADIN var…
Halkın kendisine "Topuklu Efe" lakabı taktığı bir KADIN belediye başkanı var…
En son olarak benim yakıştırdığım ve tüm basın mensubu arkadaşların kullanmasını rica ettiğim BÜYÜK BAŞKAN lakabıyle anılan ÖZLEM ÇERÇİOĞLU var…

Bu sıfatta çok yakıştı kendisine ve de halk tarafından da benimsendi...
Aydın'ın büyükşehir olmasıyla birlikte değil, yaptığı icraatlarıyla BÜYÜK BAŞKAN sıfatını hak eden ÖZLEM ÇERÇİOĞLU taraflı tarafsız herkesimden destek alıyor. 
Son yapılan anketlerde en başarılı belediye başkanı seçilmesi de bunun göstergesidir. Bu sonuç gösterdi ki, sadece mensubu olduğu parti CHP değil, AK Partilisi, MHP'lisi ve diğer partilere gönül verenler de O'nu destekliyor.
Büyük Başkan Çerçioğlu, Türk siyasetine adım attığı çok kısa sürede büyük başarılara imza attı.  Kurucumuz Atatürk'ün işaret ettiği; çağdaş Türk kadınına en güzel model oldu. Hani bir deyim var, "Erkek gibi kadın" diye. İşte bu deyimi bile Türk literatüründen adeta kazıdı. 
Aydın'ın değerleri, kazanımları olan bizim mallarımızın geri verilmesi için herkesten fazla çabalıyor. Bizim vergilerimizle elde edilen bu malların en değerlileri şu anda elimizden uçup gitti gibi gözükse de, "O" bunu kabul etmiyor. Her platformda bu haksızlığı bıkmadan usanmadan açıklamaya devam ediyor. 
"O" bu mücadeleyi kendisi için değil, Aydınlılar adına yapıyor...

"O" diyor ki;
“Zannediyorlar ki, zaman geçince unutulur, söylemezler. Hayır, söylemeye devam edeceğiz. Biz Aydınlı'yız. Biz dün de buradaydık, bu günde buradayız, yarında.. Bu malları Ankara’ya verenler buradan tayin olup gidecekler. Ama biz unutmayacağız bu yaptığınızı. Her zaman arkanızdan anacağız, anmaya da devam edeceğiz. Biz demokratik yoldan bunu anlatacağız, mahkemede savunacağız, sonuna kadar, gittiği yere kadar gideceğiz." diyor.
Aydın halkı bu mücadeleyi çok iyi yorumlamalı…
Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun, bu konuda tarafsız olmalıdır. 
Adam geçinen…
Erkek geçinen…
Babayiğit geçinenlerden hesap sormalılar...

Aydın'da bir babayiğit yok ama bir KADINYİĞİT var. Aydın için koşturan cesur, yürekli bir KADIN var. Yıllardır özlemini duyduğu, Aydın'a çağ atlatacak büyük başkan Özlem Çerçioğlu var.
Adam geçinen, erkek geçinen, babayiğit geçinen delikanlılar neredesiniz? 
Aydın'a hizmet için gerek seçilmişler, gerek atanmışlar nerede hani!
Aydın'ın mallarının Aydın'a verilmemesi için çalışan AK Parti Aydın milletvekilleri sayın mehmet Erdem, sayın Semiha Öyüş, MHP Aydın milletvekili sayın Ali Uzunırmak, Aydın Valisi sayın Erol Ayyıldız neden sessiz kalıyorsunuz?
Bu konuda, kapalı kapılar ardında yaptığınız görüşmeleri bilmeyen mi kaldı?
Aydın halkı bunun hesabını elbet bir gün soracaktır. Aydın'a ve Aydın halkına kötülük yapanların yaptıkları yanlarına kâr kalmayacaktır. Siyasi hesaplarla hareket eden milletvekilleri Erdem, Öyüş ve Uzunırmak ve de siyasi erkin direktifleriyle hareket eden vali Ayyıldız bu kul hakkını nasıl ödeyecekler bakalım!
Büyük Başkan Çerçioğlu'nun başarısını kıskandıkları için Aydın'a kötülük yapmayı tercih eden bu milletvekillerinin gözlerini kin bürüdü. Bu yüzden de, milletvekilliği mesleğinin halka hizmet olduğunu unuttular. Peygamberimiz için dağıtalan lokma hayrını, fakir-fukaraya dağıtılan gıda yardımlarını bile "haram ve gereksiz" yakıştırmasında bulunabiliyorlar. Parti gözetilmeksizin yapılan bu gıda yardımları için (özellikle AK Partili muhtarlara) baskı yapıyorlar ve dağıtımını engellemeye çalışıyorlar. AK Partili olarak bildikleri ve bu gıda paketlerini aldıklarını tespit ettikleri halkı ayıplıyorlar. Peygamberimiz için dağıtılan lokma hayrını bile eleştirecek kadar dinden, imandan çıkan ve de fakir-fukaranın bir kaşık lokmasına göz diken bu sözde milletvekillerini Hz. Allah'a havale ediyorum.
Yüce Yaradanım hepsini islah etsin...

***

NOT: Özbaşı Köyü eski muhtarı sayın Alim Özev cuma günü facebook'tan bana, "Adam gibi, yalakalık yapmadan haber yapsan" diye sataşmış. AK Parti Atburgazı eski Belde Başkanı Selahattin Kaya'da, geç bir saate sosyal medya üzerinden yaptığım paşlaşım nedeniyle "mahlukat" benzetmesinde bulunmuş.
Aydın için, Aydın halkı için gözünü budaktan sakınmayan herkese destek veririm. Doğruların peşinden giden kim olursa olsun Gerçek Gazetesi olarak destek veririz. Bunun adı size göre yalakalık olabilir, adamlık olmayabilir, bana da mahluk benzetmesinde bulunabilirsiniz ama biz bu yolda Aydın'ın, Aydın halkının ÖZLEM'i, BABAYİĞİT KADIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'nu desteklemeye devam edeceğiz.

Hem de eskisinden daha çok...

Önceki ve Sonraki Yazılar