Aydın’da ders zili ikinci kez çaldı

Aydın’da ders zili ikinci kez çaldı

Aydın’da, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı için ders zilinin çalmasıyla birlikte 175 bin öğrenci ders başı yaptı.

Efeler ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması ile Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu’nda tören düzenlendi. Öğrenciler Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i bayrak ve çiçeklerle karşıladı. Kendisine çiçek takdim eden öğrencilere teşekkür eden Vali Köşger daha sonra sınıfları gezdi. Vali Köşger, öğrencilere yarıyıl tatilini nasıl değerlendirdiklerini sorup sohbet etti, hediye verdi.

 

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci yarıyılının başlaması ile Aydın’da 175 bin öğrencinin yeniden ders başı yaptığını belirten Vali Köşger, “İkinci yarıyılın ilk ders gününde öğrencilerimizle birlikte olmak istedik. Ziyaret ettiğim sınıflardaki durum gayet iyi. Zaten Aydın’daki okullarımızın fiziki şartları iyi durumda ve daha da iyi duruma getirmek için çalışıyoruz. Eğitim öğretim seviyesini de daha iyi olması için arkadaşlarımız gayret gösteriyor. Ben kazasız belasız, Ülkemizin daha aydınlık ufka doğru yürüdüğü bir öğretim yılı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.