Aydın'da engeller sporla aşılıyor

Aydın'da engeller sporla aşılıyor

Aydın'da engeller sporla aşılıyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelli Spor Merkezi, başarılı çalışmalarıyla her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, hentbol branşında işitme engelli sporculara yönelik çalışmalarını İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Antrenör Şerif Çakın tarafından yapılıyor. Bu çalışmalar Aydın İşitme Engelliler Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Haftada Salı ve Perşembe günleri Aydın Lisesi Spor Salonu’nda yapılan çalışmaların kulüp bünyesine yeni sporcular kazandırılarak Aydın’ı en başarılı şekilde temsil etmeleri hedefleniyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; “Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelli İl Merkezi, faaliyetlere başladığı haziran ayından bugüne kadar engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. En güzel şekilde spor yaptırmak ve vatandaşlarımıza sunduğumuz imkanları her gün biraz daha iyi hale getirmenin çabasıyla ve gayretiyle dinamik bir şekilde çalışmalarını sürdüren İl Müdürlüğümüz, bu yıl ilk defa kurulan Engelli İl Spor Merkezimizin faaliyetlerine de aynı dinamik düşünce ve gayretle yaklaşmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor Projesiyle’ İl Müdürlüğümüz bünyesindeki antren engelli sporculara yönelik 12 farklı spor branşında eğitim alan antrenörlerimiz çalışmalarını büyük bir şevkle sürdürmektedirler. İşitme engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılmakta olan hentbol çalışmalarımız işitme engelli sporcularımız tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı, antrenörümüz sporcularımızla birlikte böyle çalışmanın içinde yer almaktan son derece mutlu olduğunu yaptığı çalışmalarla göstermektedir. Tüm çalışmalarda antrenör ve sporcularımıza kolay gelsin diyorum” dedi.
Antrenör Şerif Çakın da, “Hentbol branşının gelişiminde bizlere sonsuz destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’a şahsım adına ve takımım adına çok teşekkür ediyorum. Amacımız engelli vatandaşlarımızın spora kanalize edilerek onları topluma kazandırmaktır. Bu amaçla çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Bu süreçte takım olarak ilimizi ulusal ve uluslar arası müsabakalarda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.