Aydın'da engelli sporcular yalnız bırakılmadı

Aydın'da engelli sporcular yalnız bırakılmadı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Engelliler Haftası kapsamında bedensel engelli ve özel sporcuların katılımıyla bocce ve badminton müsabakaları düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından üzenlenen bocce müsabakaları Atatürk Spor Salonu yanındaki bocce sahasında 22 engelli sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakaya katılan tüm sporculara katılım belgesi ve tişört, dereceye giren sporculara da madalya takdim edildi. Badminton müsabakaları ise Mimar Sinan Spor Salonunda 16 engelli sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakaya katılan tüm sporculara katılım belgesi, derece elde eden sporculara madalyalarını Badminton Federasyon Gözlemcisi ve Eğitim Kurulu Üyesi Metin SÜRÜCÜ tarafından takdim edildi. Şenlik havasında geçen badminton müsabakalarına aileler de büyük ilgi gösterdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada, “Engelli sporcularımız müsabakalar boyunca çalınan müziklerle doyasıya eğlendi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak engelli sporcularımızın spor yapmaları için tüm engelleri ortadan kaldırdık. Spor yapmak isteyen tüm engelli vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.