AYDIN’DA HER KESİMİN MİLLETVEKİLİ ADAYIYIM

AYDIN’DA HER KESİMİN MİLLETVEKİLİ ADAYIYIM

Bu ülkede Tarım Bakanlığı beş yıllık tarım programları yaparak, çiftçinin beş yıl önceden ne destekler alacağını bilmelerini sağlanmalıdır.

Gerçek Gazetesi / Güven ÖLMEZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın 2. sıra milletvekili adayı Mehmet Beliğ Azbazdar ve MHP Söke İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını hızlandırdı.
Pazar günü Söke Şehir Stadı'na giderek, karşılaşma öncesi Sökespor'a başarılar dileyen Azbazdar ve MHP grubu dün de sabahtan Ağaçlı mahallesinde ardından Söke Alevi Kültür Derneği'nde ziyaretlerde bulunarak, destek istedi. Öğleden sonra da Söke merkezde esnaf ziyaretleri ve basın yayın kuruluşlarını ziyaret etti.
Gazetemize de ziyarette bulunan Azbazdar yaptığı açıklamada, “Söke’de ve tabiiki de Aydın gernelinde her kesimin milletvekili olmaya adayım. Yıllardır Sökeliler ve Söke sivil toplum kuruluşları parti belirtmeden Sökeli adayların seçilebilecek sıralamaya konulmasını ısrarla isteyip durdu ve şimdiben seçilebilecek bir sıradan aday gösterildim. Vatandaşlarımız bu hasretin giderilmesini istiyorlarsa onların adayı olarak TBMM’ne girmeye hazır olarak emirlerindeyim. Çiftçi ve TARİŞ Pamuk Birliği Başkanlığı yaptığım için geçmişte Ulusal Pamuk Konseyi Başkanlığı da yaptığım için tarımın özellikle de pamuk üreticilerimizin sorunlarını yakından biliyorum. Bu ülkede Tarım Bakanlığı beş yıllık tarım programları yaparak, çiftçinin beş yıl önceden ne destekler alacağını bilmelerini sağlanmalıdır. Türk pamukçusu doğru dürüst desteklense pamuk üretimini arttırarak 5 milyar dolar paranın dışarıya çıkması üretimle engellenir. Tarımdaki KDV’ler zirai ekipmanlarda olsun, gübre ve ilaçlarda olsun yüzde 18’den yüzde 8’e çekilse çiftçimiz ekipmanlarını yenileyerek, ilacını iyi kullanarak, pamuk üretimini arttırarak, ülke ekonomisine büyük katkı sağlar. Bugün sadece pamuk ithalatına 2.5 milyon dolar kaynak ayrılıyor. Konuyu sadece mahlıç pamuk olarak görmemek lazım. Bunun çekirdeği var, yağı var, küspesi var, işlenirken harcanan emek gücü var. Bu ülkede 2002 yılında 1 milyon kilo mahlıç üretildi ve şimdi ise 600-700 bin tonlardayız. Tekstil sektörümüzün ihtiyacı 1 milyon 300 bin kilo olduğu için bu üretim açığı pamuk üreticisi desteklenerek kapatılmalıdır. Ben herkesimin sesi olabilmeyi istediğim için adayım, bu destek benim şahsımda Aydın çiftçisine verilmelidir” dedi.
Başta MHP Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Aydın Büyükşehir ve Söke Belediye Meclisi üyeleri Metin Sakalar, Mustafa Bakırcı, İlçe yönetimi ve Kadın Kolları temsilcileriyle kalabalık bir grup ile ziyaretlerini sürdüren Beliğ Azbazdar ve MHP grubu bugün Bağarası Salı pazarında vatandaşlarla buluşurken, daha sonra da Burunköy ve Yeniköy mahallelerinde ziyaretlerini sürdürecek. 
Şahsına gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Beliğ Azbazdar, "Gördüğüm ilginin sandığa yansıyacağından eminim. Aydın'ın sadece batı yakasının değil, doğu yakasından da şahsıma ilgi büyük. 1 Kasım seçimlerinde Aydın'dan en az üç milletvekilini TBMM'ne göndererek, MHP'nin gücü gözler önüne serilmeli" dedi.
Seçim çalışmaları için MHP Söke İlçe Teşkilatı tarafından Pazar gününden itibaren bir büyük otobüs, iki minibüs giydirilerek, anonslara da başlandığı görüldü. 1 Kasım  için çok iyi organize oldukları görünen MHP İlçe Yönetimi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.