Aydın’da işlenen cinayetin sırrı çözüldü

Aydın’da işlenen cinayetin sırrı çözüldü

SOKAK ORTASINDA CESEDİ BULUNAN ŞAHSIN ESKİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI - POLİSİN OPERASYONU SONUCU ZANLILAR İNCİRLİOVA'DA YAKALANDI

Gerçek Gazetesi
Aydın'da öneki gün akşam saatlerinde Tekstil Bulvarı üzerinde meydana gelen cinayet aydınlatıldı. Polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu ölen şahsın Zaza Cavit lakaplı 31 yaşındaki Cavit Polat olduğu tespit edilirken, cinayeti de Polat'ın eski mahalle arkadaşlarının gerçekleştirdiği öğrenildi. Bugün İncirliova İlçesinde yakalanan A.B (19) ve M.A.T (27) isimli iki zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Olay esnasında Cavit Polat ve diğer zanlılarla birlikte olan A.K (26) isimli hayat kadını ise ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.
Bilindiği gibi dün akşam saatlerinde Soğukkuyu Hemzemin geçidinin az ilerisinde bulunan Tatar Camii yakınlarında bir şahıs av tüfeği ile öldürülmüş olarak bulunmuştu. Üzerinde kimlik bulunmayan şahsın cesedi otopsi için Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Olaydan sonra değişik ihbarları değerlendiren polis ekipleri gece boyunca devam eden çalışmalar neticesinde zanlıların yerini tespit ederek yakaladı. Cinayeti işleyen A.B ve M.A.T isimli zanlıların öldürdükleri Cavit Polat'ın eski arkadaşları olduğu ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Cavit Polat ve cinayet şüphelilerinin hırsızlık ve değişik suçlardan kayıtları olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre 2 yıl öncesine kadar Aydın Merkez Orta Mahalle'de ikamet eden Cavit Polat iki yıl önce Söke ilçesine taşındı. Taşınmadan önce de aynı mahalleden arkadaşı olan A:B'den borç olarak bir cep telefonu ile bin YTL para aldı. Geçtiğimiz günlerde bir araç satın alan Cavit Polat, dün 35 DVY 17 plakalı panelvan türü aracı ile Aydın'a gelip eski mahallesinden A.B ve M.A.T ile buluştu. Cavit Polat eski arkadaşları ile bir süre dolaştıktan sonra Kuşadası'na gidip zaman zaman para karşılığı birlikte olduğu 26 yaşındaki A.K isimli bayanı da aracına aldı. Bu arda Cavit Polat aracında bulunan namlusu kesik av tüfeğini de eski arkadaşlarına gösterdi. Araç içerisinde alkol alıp dolaşan biri bayan 4 kişi daha sonra Aydın'a geldi. Bu arada arabanın arka koltuğunda oturan A.B ile M.A.T Cavit Polat'ı dövmek için plan yaptı. Olay yerine geldikleri sırada M.A.T bira şişesi ile Cavit Polat'ın başını vurdu. Bu sırada direksiyonda olan Cavit Polat aracı durdurup kapıyı açarak kaçmak istedi. Diğer zanlı A.B ise arabada bulunan av tüfeği ile Cavit Polat'ı sırtından vurdu. Araçta bulunan A.K isimli bayan ise bu sırada aracı terk ederek kaçmayı başardı. Zanlılar daha sonra vurdukları Cavit Polat'ı cadde ortasında terk ederek Polat'ın 35 DVY 17 plakalı arabası ile kaçtılar.
Aracı, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde bir ara sokağa park eden zanlılar, İncirliova İlçesi'nde saklandıkları bir evde polis tarafından yakalandı. Zanlıların sorgusunun devam ettiği bildirildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.