Aydın'da laf atma kavgası: 1 yaralı

Aydın'da laf atma kavgası: 1 yaralı

Aydın'da laf atma kavgası: 1 yaralı

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesinde iki komşu arasında yaşanan laf atma kavgasında bir kişi av tüfeğiyle vurularak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Acarlar Mahallesi’nde yaşayan ve aralarında bir süredir husumet bulunduğu iddia edilen O.O. (30) ve İ.Ö. (29) dün akşam yolda karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evine giden O.O., av tüfeğiyle geri döndü. Sokakta bekleyen İ.Ö’yü görür görmez tek el ateş eden O.O., olay yerinden kaçtı. Sol bacağından vurulan İ.Ö., ambulans ile ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay sonrası silahıyla birlikte kayıplara karışan O.O., akşam saatlerinde Aydın Adliyesi önünde ortaya çıktı. Elinde silah ile adliye önüne gelen O.O., teslim olmak için geldiği anlaşılınca suç aletiyle birlikte Efeler Polis Merkez Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Acarlar’da minibüsüne binerek elinde silah ile Efeler’e gelip teslim olan O.O., komşusu İ.Ö’yü eşine laf atıp rahatsız ettiği için vurduğunu iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.