AYDIN’DA ‘MEDYAYI TANIMAK VE MEDYA OKURYAZARLIĞI’ SEMİNERİ

AYDIN’DA ‘MEDYAYI TANIMAK VE MEDYA OKURYAZARLIĞI’ SEMİNERİ

AYDIN’DA ‘MEDYAYI TANIMAK VE MEDYA OKURYAZARLIĞI’ SEMİNERİ


Gerçek Gazetesi
Aydın Gençlik Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde “Medyayı tanımak ve Medya Okuryazarlığı” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.
Aydın Gençlik Merkezi Salonun da düzenlenen seminere, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsen Demir, “Medyayı tanımak, medyayı kavramak ve bilinçli medya kullanımı” konularında bilgi verdi.
Demir, medya alanında yer alan modüllerle, aile üyelerinin ve aile olmaya aday bireylerin medya karşısında hem “bilişsel” hem “duyuşsal” hem de “estetik” ve “etik” açıdan donanımlı ve güçlü olabilmelerini sağlamak, medya imkânlarından en üst seviyede faydalanmalarına ve gelebilecek zararları da en aza indirebilecek bilgi ve beceriye sahip olmalarına katkıda bulunmanın amaçlandığını belirtti.
Düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Gelişimi Eğitim Uzmanı Sevim Yetkin, Psikolog Danışman Emrah Çoban, Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan eğiticiler katıldı.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.