Aydın'da Okul Müdürleri Eğitim Programı devam ediyor

Aydın'da Okul Müdürleri Eğitim Programı devam ediyor

Aydın'da Okul Müdürleri Eğitim Programı devam ediyor

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni görevlendirilen ve halen görevde olan okul müdürlerine yönelik seminerler devam ediyor.
Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren yöneticilerin mahallinde seminerlere alınmaları istendi. Bu çerçevede Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi, Eğitim Uzmanı M. Ali Özbay ve eğitim uzmanları katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, yaptığı konuşmada; yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren yöneticilerin yürüttükleri görevlerde başarılı olmaları ve vizyoner bakış geliştirebilmelerini önemsediklerini söyledi. Bu bakımından ‘yöneticilik formasyonu’ kazandırmayı amaçlayan üç aşamalı hizmetiçi eğitim programı hazırladıklarını belirten Töre, “Bakanlığımız, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren yöneticilerin mahallinde seminerlere alınmaları istenilmiştir. Yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren yöneticilerimiz için planlanan ve mahalli olarak düzenlenecek seminerler ‘İlke ve Esaslar’ doğrultusunda üniversitelerden akademisyenler ile eğitim uzmanı arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirilecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.